Ako sa v priebehu rokov vyvinula móda peňaženky!

Presne ako sa móda peňaženky vyvíja v priebehu rokov!
01/04/2019, publikované spoločnosťou Alanic Global
Kabelky boli v priebehu rokov odolným kamarátom pre ženy a stále si zachováva svoje prostredie. Z módneho hľadiska sa však veci veľmi líšia. Tieto tašky a odevy sa v priebehu rokov vyvíjali a nakoniec skončili tým, čím sú dnes.

V niektorých prípadoch však jeho predchádzajúce štýly prichádzajú do popredia a prekvapujú všetky. V tomto blogu sa pozrieme presne na to, ako sa vyvinula móda peňaženky, ako aj zvyšok rozhodnutia na vás.

Presne takto producenti kabelky USA v priebehu rokov zvýšili svoju hru:
1. Kabelka 80. rokov – Flamboyance nanovo definovaná
80. roky boli obdobím okúzľujúceho módy, ako aj výrobcovia tašiek sa vôbec nedržali. Vzhľad bol elegantný a materiál sa pohyboval od pokožky aligátora po iný zamat.

Ak ste predávajúci, ktorý si želá, aby si mohol mať voľby pre zákazníkov Bling a Ott v štýle, mali by ste brať motiváciu z 80. rokov.

Spojte sa so svojím producentom ešte dnes a pozrite sa na ich katalóg pre niečo vintage a zaujímavé. Ak bude mať vo vašom obchode oveľa väčší rozsah vo vašom obchode, bude mať oveľa viac klientov – rovnako ako to je vždy skvelé pre váš predaj.
2. Kabelka 90. rokov – hladká, ako aj značková
V 90. rokoch sa ľudia začali oveľa viac starať o značky a chceli byť elegantné, štýlové a relevantné. Rázy tohto desaťročia vyzerajú malé, sú vyrobené zo štylizovanej kože a sú k dispozícii v mnohých farbách.

Väčšina tašiek obsahuje kovový popruh pre váš pohľad, rovnako ako špičková kvalita s obrovskými menami na najlepších miestach. Bol to vek diskotéky z nejakého dôvodu, ako aj 90. roky ju stiahli oveľa lepšie ako ktokoľvek iný.

3. V roku 2000 – obrovské, ako aj firemné
Na prelome tisícročia sa štýl trochu zmenil a ľudia išli na podnikanie a tiež získali trochu veľkosti. Bola to osviežujúca modifikácia rýchlosti z výstavy, ako aj okázalosť 90. rokov, ako aj ženy, sa cítili, akoby si vyžadovali poplatok, ako aj úpravu sveta.

Dominantné farby boli hnedé a čierne, rovnako ako dobre sa zhodovali s prakticky s každým oblečením, ktoré by ste mohli nosiť v tomto desaťročí.

Toto sú štýly, s ktorými prišli výrobcovia tašiek v USA v predchádzajúcich desaťročiach, ako aj niektoré z štýlov sa stále vracia. Z týchto čísel môžete vždy brať motiváciu a požiadať svojho výrobcu vrecka, aby vaše hromadné objednávky boli o niečo vzrušujúcejšie!

Značky:
výrobcovia tašiek
Výrobcovia tašiek v USA
výrobca kabeliek
Výrobcovia kabeliek USA

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Add a Comment

Your email address will not be published.